Bilde 1 av Skedsmogata 25 - Leilighet C0406Bilde 2 av Skedsmogata 25 - Leilighet C0406
Digital salgsoppgave
Skedsmogata 25 - Leilighet C0406

0655 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 6 490 000

Omkostninger: kr 83 620Totalpris: kr 6 573 620
Rålekker 3 roms høyt beliggende i 4 etg med høy standard og sydvestvendt balkong! Ferdig i Q3 2024! Lave felleskostnader
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Fellesutgifter
kr 2 111 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 83 620
Totalpris
kr 6 573 620
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt 3035 m²
Oppdragsnummer
91240079
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Granit
card-default

Mahan Ronaghi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Mahan
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift av tomteverdikr 42 250,-
Transaksjonskostnad kjøperkr 40 000,-
  
Totalpris kr 6 573 620
Eiendom
Skedsmogata 25 - Leilighet C0406, 0655 Oslo, Etasje: 4
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig/fritidsbolig som er under oppføring.

Matrikkel
Gnr. 237 Bnr. 22 i Oslo kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.
Eierseksjonen er foreløpig betegnet som leilighet nr. C0406

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 56,2 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 56,20 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 5,2 kvm

Areal
Primærrom: 56,20 kvm, Bruksareal: 56,20 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Antall soverom
2

Byggeår
2024
Skanska Eiendomsutvikling har trukket forbeholdene om byggestart for prosjektet. Overtakelse av leiligheten vil være i perioden 25. juni 2024 - 25. september 2024.

Tomt
Eiet tomt 3035 kvm
Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt.

Prisantydning
6 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 40 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)
kr 42 250,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
--------------------------------------------------------
kr 83 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 573 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 111,- pr. 05.05.2023.

Estimerte fellesutgifter er ca. 30 kr x antall kvm BRA per mnd.

Eierseksjonens månedlige felleskostnader er ut fra blant annet erfaringstall stipulert til kr. 2441,- for første driftsår. Det understrekes at dette er stipulerte anslag. Størrelsen påvirkes av hvilket servicenivå sameiet beslutter.

Fellesutgifter innbefatter kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm og oppvarming i fellesarealer, normale drifts- og vedlikeholds utgifter, vaktmester, trappevask, honorarer til styret, forretningsfører og revisor.

I tillegg tilkommer:
- Riks TV Favoritter og Internett 1000/1000 (fiber) fra Håkenatt (ca. kr 425,-).
- Utgifter til fjernvarme til oppvarming/v. vann kommer i tillegg og er anslått til kr. 10,-per kvm BRA per /mnd. Det er måler i den enkelte leilighet, og man betaler for reelt forbruk.

Kjøper tegner eget strømabonnement.

Eier
Øystein Oord & Tonje Oord

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 05.05.2023 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi), transportgebyr og eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger.

I tillegg til tilvalg for kontrakten og transportgebyr overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten.

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Opprinnelig kjøpesum: kr. 5 800 000,-
Merverdi: kr. 690 000,-

Totalt kr 6 490 000,- + omk.

Omkostninger: kr 83 592,- (Omkostninger totalt ved prisantydning).

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 290 000,-  til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr (40.000,-) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten.

Det er beboerparkering i området. Følgende priser gjelder pr. 2024:
Priser for indre by: Indre by er bydel Frogner, St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. Dette er beboerparkeringssone A, B, C, D og E-
- Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5950 kroner
- Elbil: 2000 kroner
- Motorsykkel og moped: 2975 kroner
- El-motorsykkel og el-moped: 1000 kroner
For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/priser-for-beboerparkeringstillatelse/[gref

Beliggenhet
Prosjektet Vario er beliggende i et svært fremadstormende område på Ensjø, nærmere bestemt Ensjø Torg. Her plasseres man midt i hjertet av et pulserende og levende nabolag med tilgang til de fleste fasiliteter i umiddelbar nærhet slik at man kan nyte det beste av både det urbane livet og naturen. VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg, noe som gjør at man flytter inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige.

Ensjø Torg utvikles til å bli hjertet i Ensjøbyen. Her finnes det viktigste du har behov for i hverdagen: ulike dagligvarebutikker, bakeri, apotek og blomsterbutikk. Ensjø Torg utvikles som et signalbygg for handel, service og tjenestetilbud. På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og butikker. Kulturtilbud som kino, konsertarenaer og gallerier er også under planlegging. Videre gir beliggenheten gleden av å være omgitt av de mangfoldige og nesten talløse tilbudene Oslo har å tilby. Her finner man et rikt utvalg av tilbud, fra kulturelle arrangementer til kulinariske opplevelser. Start dagen med et morgenbad på Tøyenbadet, etterfulgt av diverse mat-/ og klesmarkeder på Grünerløkka før kvelden avsluttes i Botanisk hage, en vakker og grønn park som gir muligheten til å nyte solnedgangen, enten med medbrakt piknik eller ved hjelp av matlevering på to hjul.

Innen fritidsaktiviteter nevnes bl.a. Valle Hovin idrettspark som drives av Vålerenga fotball. Her finnes fem spilleflater, petanquebane og idretsslekepark. Ved siden av ligger en stor og flott kunstisbane. Ishockey-arenaen Jordal Amfi har Jordal idrettspark som nærmeste nabo med et aktivt miljø innen fotball og mange ulike hallsporter, rulle-skøyter og skateboard. Riksanlegget for tennis ligger på Hasle, og er åpent for private, tennisentusiaster. Flere skoler i området vil få flerbrukshaller med et godt tilbud til barn og unge.

Bebyggelse
På Ensjø Torg er alt innen gåavstand. Barnehager, skoler, butikker - hvis behovet dukker opp, er det sannsynligvis i nærheten. Og ønsker du å bevege deg til andre deler av byen går det alltid en T-bane. Rutetider er unødig kunnskap, du får fire linjer i begge retninger noen få skritt fra inngangsdøren. Det er også fort gjort å få gress under føttene, både Ola Narr og Botanisk hage ligger en gåtur unna og med T-banen er du i Nord- eller Østmarka på godt under en time. Og overalt rundt deg ligger den levende, pulserende byen, med de nesten talløse tilbudene en Europeisk metropol kan by på. Du kan ta et bad på Tøyenbadet om morgenen, samme kveld kan du bli badet i neonlys på vei hjem fra din favoritt takeaway-restaurant. Og hvert skritt du tar og hvert hjørne du runder vil gi deg inntrykkene og impulsene bare et ekte bymenneske kan få oppleve.

Mobilitet på alle plan
Et liv på Ensjø torg kan utmerket godt være et liv uten bil. Den offentlige kommunikasjonen er blant de beste i landet, og det blir stadig flere bildelingsløsninger som gjør det til en smal sak å få tak i en bil når behovet dukker opp. Skulle du likevel ønske å disponere egen bil, er det muligheter for å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg - og hvor alle plassene allerede er tilrettelagt for elbillading.

Sykkel som fremkomstmiddel har fått en renessanse, og særlig etter at elsykkelen dukket opp. I Vario blir det flere hundre parkeringsplasser for sykkel, trygt innendørs, mulighet for å lade el-sykkel og et eget opplegg for sykkelvask. I Vario kan du møte fremtiden på to hjul.

Om prosjektet: En helt vanlig familie i dag er sjelden helt vanlig, og dette er bærebjelken i Vario på Ensjø Torg. Mamma, pappa og barn, mamma og flere barn, pappa, pappa og spedbarn, deltidsforeldre, søsken som bor sammen, venner som trives med å alltid være sammen med hverandre og single som alltid trives i sitt eget selskap - alle ser etter boligen som passer dem best. Og i VARIO skal alle finne det de ønsker seg, enten man kommer fra Kristiansand eller Kathmandu.

Vario - på Ensjø Torg
En helt vanlig familie i dag er sjelden helt vanlig, og dette er bærebjelken i Vario på Ensjø Torg. Mamma, pappa og barn, mamma og flere barn, pappa, pappa og spedbarn, deltidsforeldre, søsken som bor sammen, venner som trives med å alltid være sammen med hverandre og single som alltid trives i sitt eget selskap - alle ser etter boligen som passer dem best. Og i VARIO skal alle finne det de ønsker seg, enten man kommer fra Kristiansand eller Kathmandu.

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Da vi planla hvilke layout leilighetene skulle få, bad vi om innspill fra folk som kunne tenke seg å bo her. Disse innspillene har vi fulgt, og resultatet er en fin miks av gode planløsninger. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg - begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang? Nøyaktig hva dette rommet skal brukes til er ikke fastsatt enda, men det vil bety mye for fellesskapet. Ensjø er et gammelt industriområde, og et av nabobyggene til VARIO er en lokomotivfabrikk fra slutten av 1800-tallet. Dette har vært med på å prege utseende - VARIO blir kledt i fasadeplater med treelementer, og vil skape et fint møte mellom gammelt og nytt. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt.

VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg. Her flytter du inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige. Å ramse opp avstanden til det du trenger i hverdagen er relativt meningsløst, alt er innen gåavstand. Og ønsker du å flytte på deg i byen går det alltid en T-bane, du får fire linjer noen skritt fra inngangsdøren. Det er også fort gjort å få gress under føttene, både Ola Narr og botanisk hage ligger en gåtur unna og med T-banen er du i Nord- eller Østmarka på godt under en time. Og overalt rundt deg ligger den levende, pulserende byen, med de nesten talløse tilbudene en Europeisk storby kan by på. Morgenbad på Tøyenbadet, kveldstur til din lokale take away restaurant badet i nattens neonlys, hvert skritt du tar og hvert hjørne du runder gir deg inntrykkene og impulsene bare et ekte bymenneske er forunt å få oppleve.

Velkommen til et liv med stor VARIOsjon.

Full leveransebeskrivelse av prosjektet kan leses gjennom utbyggers prospekt:
https://skanskabolig-assets.fra1.digitaloceanspaces.com/website/VARIO_Prospekt_225x300_231006_K7.pdf

Prosjektets nettside:
https://bolig.skanska.no/prosjekter/vario

Tomt
Eiet tomt, 3035 kvm
Foreløpig utomhusplan og takplaner er inntatt i prospektet. Utearealet opparbeides med bla. grønne soner, sykkelparkering, oppholdssoner med fast dekke. På den felles takterrassen i 9. etasje planlegges tredekke, plantefelt og fastmonterte møbler.

Det leveres 1 stk. frostsikker utekran på yttervegg i nærheten av hvert felles inngangsparti på bakkeplan, samt på private - og felles takterrasser. Det leveres utvendig LED belysning med sensor på fellesarealer i form av pullerter samt belysning i partiene rundt hovedinngangene.
Utomhusplanen og takterrassene er illustrasjoner og endringer i utforming og materialvalg må påregnes. Utomhusarealene og takterrasser vil ferdigstilles i ulike faser tilpasset fremdriften på prosjektets og ved egnet årstid. Ensjø Torg Utomhussameie vil bli eiet i felleskap av Bygg M,N,O, Levahn og Vario i et tingsrettslig sameie som de er forpliktet til å vedlikeholde og drifte i felleskap i et eget utomhussameie. Sameiet blir
ansvarlig for en forholdsmessig andel av disse kostnadene.

Adkomst
Prosjektet har enkel adkomst med både offentlig kommunikasjon og sykkel. På Ensjø stopper det 4 t-banelinjer, det fokuseres på bærekraft og er tilrettelagt for sykkel.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det ligger både skoler og barnehager i nær tilknytning eller gangavstand til prosjektet. Behovet for videre utbygging vurderes fortløpende av kommunen i takt med veksten av området.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Ensjø har et av Oslos beste kollektivtilbud med t-bane og buss. Fra Ensjø er det kort og enkel vei til sentrum, knutepunkt som Oslo S med tog i alle retninger over hele landet, flybussen og flytoget.

Den splitter nye T-banestasjonen får bokstavelig talt hverdagen til å gå på skinner. Fire av rutenettets fem linjer går gjennom Ensjø (linje 1, 2, 3 og 4). Linje 5 er én holdeplass unna. Med svært hyppige avganger trenger man ikke bekymre seg for rutetider.

Det går busser med hyppig avgang direkte til Fornebu og Aker Brygge. Flybussens linje FB2 har holdeplass ved Ensjø T-banestasjon.

Fra Ensjø går det sykkelstier helt inn i Østmarka, og det er kort vei til skiløyper i Lillomarka som henger sammen med Nordmarka. Om sommeren går det både buss og bane til Aker Brygge og båtene ut til øyene i Oslofjorden.

Inneholder
Leilighet C0406 er en moderne 3-roms selveierleilighet på ca. 57 kvm beliggende i 4 etg. Leiligheten har en praktisk planløsning og god arealutnyttelse, noe som vil favne mange. Dette inkluderer en entré/gang med plass til sko og yttertøy, et teknisk rom, et bad med det aller mest essensielle, inkludert opplegg for vaskemaskin og to romslige soverom. Soverommene har plass til seng og fleksible garderobemuligheter. Oppholdsrommet leveres med stue og kjøkken i en åpen løsning, noe som gir god møbelfrihet. Fra oppholdsrommet er det utgang til en sydvestvendt balkong på ca. 5,2 kvm, et uteareal som vil fungere som en naturlig forlengelse av leiligheten under sommermånedene.

Leiligheten har, som resten av prosjektet, gjennomgående høy standard, med følgende kvaliteter:
- HTH kjøkken i modellen Stockholm med sorte underskap, «sandsten» laminat benkeplate og overskap i fargen mokka
- Hvitevarer som inkluderer ovn, koketopp (induksjon), integrert oppvask maskin og kombiskap (kjøl/frys)
- 1-stavs lys eikeparkett med matt lakk med kvist på gulv i oppholdsrom
- Vinduer med komplett solavskjerming iht. vedlagt etasjeplantegning
- Keramisk veggfliser i Terazzo-look, slitesterk og nøytral grå gulvflis i en skifer og betong-kombinasjon på bad
- Lekker baderomsinnredning med sorte detaljer og downlights i tak med dimmer på bad
- Termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme anlegg i entre, gang, stue/kjøkken og på bad. Øvrige rom leveres uten oppvarming
- Hvite dører med sorte håndtak
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Store og moderne vinduer
- Heis og trappefri adkomst til leilighetsplan
- Det følger med bod på 5 kvm

Byggemåte
På Skanska Eiendomsutviklings prosjekt Vario, i Skedsmogata 25, skal det bygges totalt 94 leiligheter. Prosjektet består av 1. salgs- og byggetrinn.
Byggherre er Skanska Eiendomsutvikling AS. Org.nr. 979 476 256. Entreprenør er Skanska Norge AS. Org.nr. 943 049 467.

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova. Leveransen er i henhold til Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK17) og elektriske installasjoner i boliger (NEK 400-2018), som gjelder på tidspunkt for innsendt rammesøknad. Toleransekrav til materialer og utførelse i henhold til NS 3420-1:2012 normalkrav. For øvrig legges offentlige lover, forskrifter og standarder til grunn for krav til utførelse og materialbruk. Alle komponenter og produkter som ikke er nærmere spesifisert vil være av normalt god kvalitet. Skanska Eiendomsutvikling har valgt å BREEAM- sertifisere alle sine boligprosjekter. Vario/Skedsmogata 25 har som ambisjon om å oppnå nivå «Very Good» (sertifikat vil foreligge etter ferdigstillelse). Det legges dermed vekt på å oppnå gode miljøkvaliteter i prosjektet, både i planlegging og ved utførelse. Det etterstrebes bruk av materialer og produkter som er
fremstilt med forsvarlig energibruk og lite forurensning. Generelt vil leilighetene få energiattest med oppvarmingskarakter mørkegrønn og ingen leiligheter vil få svakere energikarakterenn C. Energimerking utføres av selger og må foreligge for å få utstedt ferdigattest.

OM BOLIGEN
Bæresystem:
Byggene er fundamentert på fjell. Husenebygges med bærekonstruksjoner i stål ogbetong. Etasjeskiller utføres med hulldekkeelementeri betong.

Yttervegger og fasader:
Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatebekledning, utvendig mørk gråsortfarget platekledning og treelementer, jf fasadetegninger. Andre farger på platekledning vil kunne forekomme på utvalgte området, f.eks ved inngangspartier og i portalen.

Vinduer og balkongdører:
Balkongdører leveres hovedsakelig som skyvedør ved store balkonger fra og med plan 2 og oppover og som utadslående slagdører på plan 1 og ved 2-roms leiligheter med mindre balkonger iht. planer, skjemaer og fasadetegninger. Se salgstegning for løsning i den enkelte leilighet. Aluminiumsbelagte trekarmer, i farge sort innvendig og utvendig. Vinduer leveres med 3-lags glass og aluminiumsbelagte trekarmer, i farge sort innvendig og mørk grå på arealer med fasadekledning. Beige på arealer med trekledning. Vrider i krom/stålutførelse. Vinduer over plan 1 skal kunne vaskes fra innsiden med åpningsbare vinduer, eller fra terrasse/balkong. Vinduer kan plasseres i sikret luftestilling. Vindu og balkongdør på leiligheter med utgang bakkeplan og takterrasser leveres med nøkkel og ikke vrider. Vinduer monteres uten gerikter og foringer, og med gipssmyg.

Solavskjerming:
Det er tatt med utvendig solavskjerming (termisk skjerming) på vinduer/glassfasader der dette er krav iht. TEK 17.

Innervegger:
Innvendige vegger i boligene utføres generelt som uisolerte skillevegger med gipsplatebekledning, med unntak av påforingsvegger på badekabiner.
Betongvegger forekommer i en viss utstrekning i forbindelse med trapperom, heis, bærevegger og leilighetsskiller. Leilighetsskiller som ikke er betongvegger utføres som isolerte skillevegger med gipsplatebekledning. Ved eventuell overgang mellom gips/betong på samme veggflate vil skjøten bli levert med overgangslist eller tilsvarende. Vegger leveres i farge NCS S 0500-N klassisk hvit.

Dører:
Inngangsdør til leilighet leveres med kikkhull og er sikkerhetsdører i tre, glatt fasade malt i farge NCS S 0500-N på innsiden (farge på utsiden avklares senere). FG godkjent låssystem. Dørhåndtak i børstet rustfritt stål. Det leveres ikke ringeklokke på utsiden av inngangsdør. Innvendige dører i leilighet er glatte lettdører av typen Easy eller lignende i farge NCS S 0500-N. Slagdører eller skyvedører iht tegning. Dørhåndtak (slagdør) i
leilighet av type Stockholm matt svart. Det vil være synlige spikerhull i geriktene.

Gulv:
Gulv i oppholdsrom leveres med 14mm 1-stavs lys eikeparkett matt lakk med kvist, fargevariasjoner og fas. Type Falster Eik Nordlys eller tilsvarende.

Himlinger:
Standard takhøyde er generelt ca. 250 cm med unntak av bad og entre/gangsom har standard takhøyde ca. 220 cm. Standard takhøyde i plan 1 oppgang A, B og C er ca 390 cm. Her legges det opp til lagringshems i noen leiligheter, se planløsning. Under lagringshems er det forutsatt
fri høyde på ca 240 cm i soverom og ca 220 cm øvrige rom. Lagringshems har en fri høyde på ca 120 cm eller ca 140 cm (avhengig høyden under mesanin). Se kontraktstegninger for korrekt høyde. Det vil være redusert himlinghøyde og lokale nedforinger ned mot ca 220 cm i områder der dette er nødvendig forfremføring av ventilasjonskanaler og andre tekniske installasjoner. Omfang av nedsenket himling er vist på kontraktstegning,
justeringer kan forekomme under detaljprosjektering.

Bad:
Bad leveres som ferdige typegodkjente/prefabrikerte baderomsmoduler.

Baderomsinnredning leveres med heldekkende hvit servant i porselen med rette kanter, av type Vikingbad Ada Thin eller tilsvarende. Skuffeseksjon i trefarget sort front. Størrelse fremgår av kontraktstegning.

Runde speil. Belysning på vegg ved speil type IFØ Classic Globe 150 LED-3000 K hvit, Ø 15 cm. Ett-greps servant batteri i matt svart type Tapwell RIN071 eller tilsvarende med oppløftsventil. Trykk- og termostatstyrt dusjarmatur, type Tapwell EVM 168 matt svart og Tapwell ZSAL300 dusjgarnityr eller tilsvarende i farge matt svart. Rette dusjvegger i glass med profiler i sort. Fingerhull med stålkant rundt for åpning av dusjdør. Sluk i krom av type Vieser Design eller tilsvarende.

Vegghengt WC type Laufen Pro i hvit porslen eller tilsvarende. Tapwell krom flusher med vannsparende funksjon. Det leveres ikke fastmonterte knagger på bad.

I bad der det er vist mulighet for vaskemaskin leveres kran og avløp for tilkobling av vaskemaskin, kfr. kontraktstegning. Lakkert fordelingsskap vil være synlig på vegg over sisterne.

Det leveres gråbeige gulvflis i av type Pro Stone Light eller tilsvarende, størrelse 30x30 cm. Nedsenk i dusjsone belegges med tilsvarende flis som gulvflis, størrelse 5x5 cm. Veggflis i terrazzo-utførelse type type Cipa Gres Granati Pianosa eller tilsvarende i størrelse 30x30 cm. Downlights i tak med dimmer.

Kjøkken:
Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning. Beskrivelsen nedenfor gjelder standard.

Eventuelle takforinger over kjøkkenskap er ikke vist på kontraktstegning og vil avklares i detaljprosjekteringen. Det leveres hvitevarer som inkluderer ovn, koketopp (induksjon), integrert oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Kjøkkeninnredning leveres fra HTH . Front overskap modell 28 «Stockholm» 16 mm Mørk Mokka Melamin. Front underskap modell 48" One". 19 mm Melamin med sort treutseende Skrog i 16 mm sponplater belagt med slitesterkt og miljøvennlig melamin. Forkanter i Oslo/One.

Underskap leveres med 1 hylle, hjørneskap med 1 hylle. Metaskuffer med bestikkinnlegg i øverste skuff. Kildesorteringsskuff under vask med
plastinnlegg i bunnen. Det leveres demping på skuffer og skap. Overskap i høyde 70,4 cm med 2 hyller og lagring i 3 høyder. Noen kjøkken vil kunne
ha lavere overskap. Se kontraktstegning for mer informasjon.

Ventilatorskap for slimline ventilator med krydderhylle og blend-felt. Belysning leveres med LED grepslist innfelt i bunnen av overskap. Skjult ledningsføringer. Listen fungerer både somhåndtak og belysning. Dette leveres ikke på hjørneskap. Lyslisten er ikke dimbar. I noen leiligheter leveres høyskap for stekeovn. Dette fremkommer av kjøkkentegningene. Håndtak på underskap Sort håndtak HTH 4cm Line, Sort Benkeplate "Sandsten" HTH 30mm maskinpåsatt laminat 631 Sandsten.

Vask: Nedfelt Franke Sirius SID 610-40/50 THTappekran Tapwell RIN184 eller tilsvarende i matt sort med avstenging for oppvaskmaskin. Stuss og avløp for oppvaskmaskin. Slimline¬ventilator Røros Crystall 1160 med High Preformance kullfilter, eller tilsvarende.

Garderobe:
Det leveres ikke garderobeskap. I noen leiligheter leveres skyvedør ved garderobe pga. plassering teknisk utstyr. Se kontraktstegninger
for nærmere informasjon.

Brannvarsling /krav:
Røyk-/brannvarslere iht. krav. Det leveres ett brannslukningsapparat (pulverapparat) per leilighet. Bygget er fullsprinkling bortsett fra enkelte
tekniske rom.

Bod:
Det medfølger en sportsbod på ca. 5 m2 for leiligheter med BRA større enn 50 m2, ca. 2,5 m2 for leiligheter med BRA mindre enn 50 m2. Sportsboder er lokalisert i egne bodsoner i kjellerplan. Sportsboder bygges av åpne Troax-vegger opp til tak i front, med dør og hengelåsfeste.
Hengelås er ikke inkludert. Hver bod nummeres.

Innvendig bod i leiligheter der dette fremgår av kontraktstegningene. I de fleste innvendige boder vil det være montert et vegghengt ventilasjonsaggregat og et sikringsskap. Det må påregnes synlige kanaler/tekniske føringer og rør på vegg og i himling. Inspeksjonsluke i tak eller
vegg kan forekomme. LED taklampe med bevegelsessensor og 1 dobbel stikkontakt ved gulv. Både i innvendig bod og bod i kjeller gjelder maks lagringshøyde 0,5 meter under sprinkelhode.

Balkong/terrasse:
Balkonger leveres i grå betong, oppheng med synlig skråstag. Skillevegger mellom balkonger forekommer der to markterrasser/takterrasser
bygges inntil hverandre og utføres som spilevegg enten som trevirke som er overflatebehandlet tilsvarende vegger, eller som impregnerte trespilevegger. På balkong uten overdekning og takterrasse leveres baldakin over dør. Utføres som glassplate opphengt i wire-system, utstikk ca 100 cm.
Rekkverk:
Ved balkonger og takterrasser leveres det rekkverk hovedsakelig av glass med stolper. På balkonger mot innvendig gårdsrom leveres rekkverk med ensidig tett rekkverk, ellers glass. For nærmere informasjon se fasadetegninger. Det leveres felles vannuttak ved hver hovedinngang i 1.etg for leiligheter på bakkeplan, og eget vannuttak på private takterrasser, samt fellesterrasse. På leilighetene med privat taktterrasse vil det på leilighetens innside være en inspeksjonsluke/ innkassing. Av hensyn til naboer og leilighetenes luftinntak er det ikke tillatt med røyking på balkonger/private terrasser.

Ventilasjon:
Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Avtrekk fra kjøkken, bad og bod via avtrekksventiler. Tilluft til øvrige rom via ventil i vegg/tak og avtrekk via spalte under dør. Aggregatet plasseres i bod eller annet egnet sted
i leiligheter kfr. kontraktstegninger. Luftinntak i fasade og avkast over tak.

For ytterligere informasjon om byggemåte se originalt prospekt fra utbygger som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i denne. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 56,2 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 56,2 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er under oppføring og er derfor ikke oppmålt.

Boder
Det medfølger en sportsbod på ca. 5 m2 for leiligheter med BRA større enn 50 m2.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte originalprospekt.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg i entre, gang, stue/kjøkken og på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Estimerte fellesutgifter som oppgitt i prislisten består av ca 30 kr x antall kvm BRA per mnd. pluss RiksTV Favoritter og Internett 1000/1000 (fiber) fra
Homenett (ca kr 425,-). Kr. 30,- pr. kvm/mnd innbefatter kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm og oppvarming i fellesarealer, normale
drifts- og vedlikeholds utgifter, vaktmester, trappevask, honorarer til styret, forretningsfører og revisor.

Det understrekes at dette er stipulerte anslag. Størrelsen påvirkes av hvilket servicenivå sameiet beslutter.

De som kjøper garasjeplass vil få driftsutgifer (ca kr 425,-/mnd) i tillegg.

Utgifter til fjernvarme til oppvarming/v. vann kommer i tillegg og er anslått til kr. 10,-per kvm BRA per /mnd. Det er måler i den enkelte leilighet, og man
betaler for reelt forbruk.

Kjøper tegner eget strømabonnement. Skanska Eiendomsutvikling AS vil stå ansvarlig for fellesutgifter for ferdigstilte usolgte leiligheter. Evt. eiendomsskatt i Oslo, faktureres den enkelte direkte.

Faste løpende kostnader
I tillegg til fellesutgiftene vil det også løpe kostander for strøm og innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Selger holder bygningen brannforsikret som bygg under oppføring. Før innflytting av første bolig vil Selger tegne ordinær forsikring på vegne av sameiet. Forbruker må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Ensjø Torg 6 er et kombinasjonssameie med både bolig- og næringsseksjoner. Reguleringsplanen ønsker kafe/restaurant i 1. etasje, men det er ikke avklart hvilken aktør som skal drive i næringsseksjonen. Som følge av kafe-/restaurantdrift kan det bli noe støy fra varelevering og renovasjon.
Det er regulert inn en liten uteservering ved den aktuelle næringsseksjonen som vil kunne bli brukt til servering, varelevering og skilting. Felles grøntareal for sameiet vil ikke bli berørt av dette. Se for øvrig utkast til vedtekter som følger vedlagt denne kontrakt.

Hver bolig utgjør en seksjon i Eierseksjonssameie Ensjø Torg 6, som er et kombinasjonssameie med næringsarealet i 1. etasje Eiendommen er tildelt følgende adresser. Skedsmogata 25 a, b og c.

Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven §23.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøte hvor regnskap og budsjett skal fremlegges. Sameiets styre har ansvarsrett for at eiendommen forvaltes etter
retningslinjer og vedtekter som fastsettes på årsmøtet. Utbygger vil på vegne av kjøper/sameiet inngå avtaler bl.a. om:
- Avtale om forretningsførsel
- Strømleveranser
- Avtaler om henting av avfall
- Levering av fjernvarme
- Driftsavtale for avlesning av fjernvarmeog varmtvann
- Driftsavtale for porttelefonanlegget
- Drift og vedlikehold av heiser
- Avtale om direkte varsling avBrannvesenet
- Lovpålagte serviceavtaler f.eks. i sammenheng med FDV-dokumentasjon
- Avtale om vaktmestertjenester
- Avtale om kabel-tv/bredbånd
- Avtale om skjøtsel av utomhusarealer
- Evt. andre avtaler for fremtidig drift/service av eierseksjonssameie

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Det er og vil bli tinglyst rettigheter og forpliktelser på eiendommen knyttet til gjennomføringen av utbyggingen og organiseringen på Skedsmogata
25. Eiendommen vil bli overført fri for pengeheftelser med unntak av sameiets legalpanterett for felleskostnadene og andre krav sameieforholdet, jf. Eierseksjonslovens §31.

Videre kan eiendommen påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlige myndigheter krever det. Grunnbok på gnr. 237,
bnr. 21 er et vedlegg til denne salgsoppgave. På eiendommen er det foreløpig tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/237/22:
12.03.1941 - Dokumentnr: 2574 -Erklæring/avtale
DEN SØRVESTRE, RESTERENDE DEL
AV HOVEDBØLET, FORUTSETTES
I HANDEL OG VANDEL Å FØLGE
NABOEIENDOMMEN I OSLO,
SKEDSMOGATA 25
Overført fra: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:23

01.02.1949 - Dokumentnr: 401707 -Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning

01.02.1949 - Dokumentnr: 401708 -Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven
vedr. støttemur
Kan ikke slettes uten samtykke fra
bygningsrådet

23.09.1960 - Dokumentnr: 11690 - Best. om vann/kloakkledn.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra
kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:23
Gjelder denne registerenheten med flere

28.02.1975 - Dokumentnr: 504128 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og
vedlikeholde ledninger m.m.

07.08.1998 - Dokumentnr: 45328 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om adkomstrett

20.11.2019 - Dokumentnr: 1391118 - Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo
Kommune Org.nr: 958 935 420
Rettighetshaver allmennheten

13.07.1939 - Dokumentnr: 704992 -Opprettelse av matrikkelenheten
OPPRETTELSE - FRADELT FRA
SKEDSMOGT 22 - UTGÅTT

16.11.2020 - Dokumentnr: 3334972 -Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:23
Elektronisk innsendt

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Offentlig. Vann- og avløpsledninger/rør vil ha private stikkledninger inn på eiendommen. Reguleringsplan og bestemmelser
Området er i hovedsak regulert til bolig. Reguleringskart er innhentet og ligger vedlagt datert 12. februar 2020. Planen fremmer fortetning rundt knutepunkter i sentrum.

Regulering
Sameiets eiendom og Uteeiendommen inngår i en større utbygging under reguleringsplan S- 4858 og fremtidig reguleringsplan for Skedsmogata 25. På seksjoneringstidspunktet er Uteeiendommen og omkringliggende bebyggelse ikke ferdig organisert, regulert eller utbygget. Det skal bl.a. skilles ut areal fra Uteeiendommen, og tilføres areal til denne. På seksjoneringstidspunktet forestås utbyggingen av Skanska Eiendomsutvikling AS.

Skanska Eiendomsutvikling AS eller den som til enhver tid forestår utbyggingen under reguleringsplan S-4858 og fremtidig reguleringsplan for Skedsmogata 25, omtales i det følgende som "Utbygger". Utbygger har rett til å disponere leiligheter i sameiet som visningsleilighet i forbindelse med salg av leiligheter på Ensjø Torg. Sameiet og seksjonseierne skal ikke gjøre noe som forhindrer Utbyggers arbeid for å ferdigstille Uteeiendommen og omkringliggende bebyggelse, og er kjent med og aksepterer at det i byggetiden vil forekomme støy, støv og anleggstrafikk i tilknytning til rivings- og byggearbeider.

I Skedsmogata 25 vil det pågå rivings- og byggearbeider frem til ferdigstillelse av prosjektet. Videre vil det blant annet pågå arbeider i forbindelse med opparbeidelse av gatetun og gangarealer på omkringliggende eiendommer. Midlertidige sikringstiltak, herunder etablering av anleggsgjerde, må aksepteres. Inntil Uteeiendommen er ferdig organisert og utbygget, vil hjemmel til Uteeiendommen ligge hos Utbygger selv om eierskap til ideelle andeler overdras til sameierne i Utomhussameiet. Hjemmel til ideelle andeler i Uteeiendommer vil overskjøtes til sameierne i Utomhussameiet når Uteeiendommen er ferdigstilt. Sameiet plikter å medvirke til slik overskjøting, herunder ved å signere på nødvendige dokumenter uten ugrunnet opphold.

Vedtektsbestemmelsene i dette punkt 12 bortfaller når utbyggingen av Ensjø Torg er ferdigstilt, samtlige byggetrinn er overlevert og Sameiets ideelle andel i Uteeiendommen er overskjøtet til Sameiet.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 40 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)
kr 42 250,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
--------------------------------------------------------
kr 83 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 573 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 290 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Merverdien, eventuelt transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales til klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Total innbetaling ved kontraktsinngåelse:
Forskudd innbetalt av kjøper 1: kr 290 000,-
transportgebyr: 40 000,-
Merverdi til kjøper 1: kr 690 000,-

Totalt: kr 1 020 000,- .

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger, og evt. tilvalg skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Rabatt av meglerprovisjon: Relasjonskunde (Kr.- 7 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.960)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.290)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Tilrettelegging (Kr.17 500)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.500)
Transaksjonskostnad elektronisk signering (BankID) (Kr.390)
Fastprisvederlag ved salg av kontraktsposisjon (Kr.45 000)
Totalt kr. (Kr.85 440)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
91-24-0079

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr xxx xxx, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr: 921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Granit Zumberi

Saksbehandlere
Granit Zumberi
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 98 49 66 02 / E-post: gz@eie.no

Mahan Ronaghi
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 85 22 63
[/ E-post: mr@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skedsmogata 25 - Leilighet C0406
For mer om objektet
Skedsmogata 25 - Leilighet C0406

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: