Bilde 1 av Lade alle 75Bilde 2 av Lade alle 75
Digital salgsoppgave
Lade alle 75

7041 Trondheim • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 3 690 000

Omkostninger: kr 102 700Totalpris: kr 3 792 700
Moderne 2-roms i tredje etg. Mulighet for sovealkove. Heis i bygget. Fjernvarme ink. i FK. Ypperlig beliggenhet på Lade!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
105
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
57 m²
Bruksareal (BRA)
63 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
7 m²
Fellesutgifter
kr 2 281 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 000 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 102 700
Totalpris
kr 3 792 700
Fellesformue
kr 8 949
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
97240010
card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Andreas
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)kr 92 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 3 792 700
Eiendom
Lade alle 75, 7041 Trondheim, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 412 Bnr. 243 Snr. 105 i Trondheim kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 63 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 57 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 7 kvm

Areal
Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 63 kvm, BRA-i: 57 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 7 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt, eid av sameiet.

Prisantydning
3 690 000

Tilstandsrapport
Takstrapporten inneholder sjekkpunkter med kun takstgrad 1. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med rapporten. Se  Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesformue: kr. 8 949,- pr. 31.12.22 12:00

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 93 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 783 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 792 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 281,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Kommunale avgifter
Kr. 11 992 pr. år Kr. 2 998,- pr. termin nr. 4 av 4 i 2023.

Eier
Mads Mikael Holden

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Andreas Forsell Lund har gleden av å presentere Lade Alle 75!

En moderne og romslig 2-roms leil. i tredje etg, med direkte adgang til alt Lade har å by på. Beliggenheten er barnevennlig, nyetablert og attraktiv, med nærhet til kjøpesenter, busstopp og matbutikk, samt kort vei til skoler, togstasjon og idylliske badeplasser.


Merk deg følgende:
•TG1 på alle sjekkpunkt fra takstmann!

•Sørvendt balkong med gode solforhold og lite innsyn.

•Felles takterrasse.

•Bod i leil. og i garasjekjeller.

•Mulighet for walk-in-closet.

•Mulighet for å dele av soverom og lage sovealkove.

•Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.

•Fjernvarme inkl. i felleskostnader.

•Veldrevet sameie uten fellesgjeld.

•Korte avstander til shoppingsentre, Ladestien og Trondhjems fjorden.
.

Velkommen til visning!

Parkering
Det medfølger ikke parkering i parkeringskjeller.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært område på Lade, som har vært i stor utvikling de seneste årene. Lade er ansett som et svært attraktivt boligområde da det ligger like utenfor sentrumskjernen, hvor det allikevel er gangavstand til alt man har behov for i det daglige. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til fjorden, skole og barnehager, store grøntområder, et upåklagelig utvalg av butikker og servicefunksjoner, flere treningssentre, et godt kollektivtilbud og byens botaniske hage.

Leiligheten har en ypperlig plassering da den ligger like ved kjøpesenteret Lade Arena med en rekke butikker - få minutter til nærmeste bussholdeplass og ytterligere fem minutters gange til Devlebukta som er et stort grøntområde som grenser til fjorden, med badestrand.

På kjøpesenteret Lade Arena finnes det en rekke større varekjeder innenfor matvare-, interiør-, elektro-, og sportssortiment, som blant annet Rema 1000, Elektroimportøren, Kid, Vitus apotek, Elkjøp og ikke minst Biltema. Kjøpesenteret City Lade ligger også i nærområdet med få minutters gange fra leiligheten. Senteret inneholder et bredt utvalg av butikker, i tillegg til vinmonopol, frisører, apotek og Coop Obs! Hypermarked, samt en rekke spisesteder. Hangaren Lade og Sirkus shopping, som også ligger i gangavstand fra leiligheten, byr på ytterligere shoppingmuligheter.

I nærområdet finnes et godt kollektivtilbud av busser med hyppige avganger til og fra sentrum. Nærmeste bussholdeplass (Leangenbukta) ligger i kort avstand fra leiligheten, hvor bl.a. buss nr. 13 og 20 passerer med hyppige avganger. Bussen har sin trasé mot Grillstad i østgående retning og mot Romolslia via sentrum, i motsatt retning. Det er også holdeplass ved Lade Arena, Haakon VII gate 25 hvor buss nr. 2 passerer og går mot Heimdal via sentrum. Buss nr. 15 går i arbeidstiden fra busstoppet Haakon VII gate, forbi Østmarka og til bl.a. Sluppen.

Metrobussystemet gjør det enkelt å komme seg raskt rundt til studiesteder, arbeidsplasser, bykjernen og marka - alt er lett tilgjengelig fra Lade.

Adressen sogner til Lade barne- og ungdomsskole, som ble ferdigstilt i 2018 med en ny flott idrettshall i tilknytning. De kommende årene vil skolen være for 1.-10. trinn, med endring til 1.-7. trinn når ny ungdomsskole på Lilleby står ferdig. Fra boligen er det ca. 20 minutters gange til skolen og i nærområdet er det flere barnehager. De som ligger i nærmeste omkrets er Ladesletta barnehage, Dronning Mauds Minne barnehage og Stabburet barnehage.

Like ovenfor leiligheten ligger et stort, flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, to håndballbaner, samt bane for amerikansk fotball, rugby og lacrosse. Det er i nyere tid etablert flere haller til en rekke ulike idrettsformål som f.eks. tennis og taekwondo ved Ladeanlegget. Idrettsanlegget er byens største arena for fotballaktivitet, hvor det lokale idrettslaget SK Trygg/Lade holder til.

I nabolaget finnes også flere treningssentre som Fresh Fitness Lade Arena, Impulse treningssenter, Crossfit MaxPuls samt nyåpnede Speed Treningssenter Lade som har sin adresse i Julianus Holms veg 34.

Ladestien er en flott tursti i idylliske omgivelser langs fjæra til Trondheimsfjorden. Ladestien går fra Ladehammeren til Grilstadfjæra, og langs stien ligger flere grøntområder og flere badeplasser som Korsvika, Djupvika og Ringvebukta. Langs stien ligger også flere serveringssteder som Ladekaia, Sponhuset og Flipper Kafé. Stien har sin sjarm året rundt og passer godt til flere formål, enten man ønsker å gå en søndagstur eller legge ut på en lengre løpetur.

På Lade er det stadig ulike arrangementer og tilbud innenfor kultur, og her finnes noe for enhver smak. På Ringve museum presenteres en historisk reise i musikkens verden. Museet er omkranset av Ringve botaniske hage som er flott å besøke året rundt. Lade kan også by på flere spisesteder, og på Ladetorget har Kompis hyggelige lokaler hvor de serverer burger og pizza. E.C. Dahls Bryggeri ligger ved kaiområdet nedenfor Ladehammeren og tilbyr omvisninger, ølkurs og ølsmaking. Ladekaia er et perfekt sted å besøke etter en tur langs Ladestien, der de enkelte kvelder også arrangerer quiz og konserter.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Tomt
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal og lekeplass. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 3. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Entrè, gang, bod, teknisk rom, bad, stue/kjøkken og soverom. Soverommet kan deles til et soverom og en sovealkove om ønskelig. På grunn av sprinkelanleggets plassering kan ikke lettveggen nå hele veien opp til taket. Avstanden fra taket til toppen av skilleveggen må konfereres med teknisk etat i Trondheim Kommune for mer info. En bod i kjeller (BRA-e). Utgang fra stue til balkong.

Byggemåte
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal og lekeplass. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis. Leilighetsbygg oppført i 2021. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasader av synlig murverk. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse Rw 48 dB. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Oppvarming med vannbåren varme tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Bruksareal
Bruksareal: 63 kvm

Boder
Det medfølger én bod til leiligheten, beliggende i parkeringskjeller. Bod er organisert som tilleggsareal til eierseksjonen.

Standard
Bad: Badets innredning og fliser er fra byggeår 2021. Flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger og takplater i himling. Vegghengt servantinnredning, dusjhjørne med dusjdører, vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk med ventil i himling.

Kjøkken: Kjøkkenet har åpen løsning til til stuen med kjøkkeninnredning fra Crown. Innredning fra byggeår. Benkeplate av lamiant og nedfelt vaskekum. Benkeskapsbeslyning og diverse stikkkontakter. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Gulvflater av parkett, vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med parkett, og vegg - og himlingsflater i malte flater. Glatte innedører og innedørermed glassfelt. Mekanisk balansert ventilasjon. Oppvarming med vannbåren varme tilkoblet varmesentral, komibnert med elektrisk oppvarming.

Tekniske anlegg, VVS anlegg: Vannrør med rør-i-rør system. Vanninntaksrør i plast. Leilighetens stoppekran er plassert i fordelerskap. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme tilkoblet varmesentral. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i teknisk rom.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 23.09.2021 som omhandler Lade Alle 73 med seks boligblokker, en paviljong og tilhørende infrastruktur.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 08.10.2018. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen. Vi gjør oppmerksom på at oppgitte arealer kan være i strid med byggeforskriftene etter nye arealbegrep ble innført 01.01.2024, uten at dette har hatt betydning for klassifisering og vurdering av måleverdighet på befaringstidspunktet.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Kr. 11 992 pr. år Kr. 2 998,- pr. termin nr. 4 av 4 i 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 4 810,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 281,- pr.mnd.
Fjernvarme a-konto, kommunikasjonspakke, beplatning terrasse, vedlikehold, drift og forsikring.

Herav:
Fjernvarme - kr. 474.
Kommunikasjonspakke - kr. 475.
Investering beplantning takterasse blokk G - kr. 50.
Felleskostnader likt fordelt - kr. 227.
Felleskostnader brøkfordelt - kr. 1 055.

Kjøper må selv holde seg orientert om eventuelle endringer i fellesutgifter ved overtakelse. Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2022 var tilsammen 3 668 134,-
Driftskostnader i 2022 var tilsammen 3 101 860,-
Årsresultatet i 2022 gikk med overskudd på tilsammen 601 145,-

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 90469770

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 901 214,- Som sekundærbolig Kr. 3 424 614,-

Sameie
Sameie: Sameiet Tordenskiolds Hage Lade, Orgnr: 927278065

Styrets har i året som har gått jobbet med følgende saker:
De fleste av avtalene ble inngått tidlig i 2022. Ellers bruker vi enda svært mye tid på oppfølging av feil og mangler. Samarbeidet med utbygger har vært veldig vanskelig på grunn av manglende oppfølging. Det ble gjennomført 1- årsbefaring i fellesarealer og på hageanlegget. Mange av feilene som ble påpekt, ble i første omgang avvist. Nå har vi engasjert en uavhengig takstmann som kontrollerer anlegget. Vi regner med å bruke mye tid på dette også i 2023. Styret har brukt altfor mye tid på oppfølging av klager og brudd på ordensregler og vedtekter. Vi har fått bistand fra Bonitas for å følge opp dette på en korrekt måte.

I august gjennomførte vi et ekstraordinært årsmøte for å behandle installasjon av kameraovervåkning i P-huset. Det ble enstemmig vedtatt, og utstyret ble installert i løpet av høsten. På nyåret ble det likevel stjålet en bil fra P-huset, og litt senere en sykkel. Vi oppdaget da at kameradekningen var litt mangelfull, og vi har nå supplert med litt flere kamera. Hagehuset har vært utleid 25 ganger i løpet av 2025. Vi bruker også hagehuset til styremøter og møter med utbygger og entreprenører. Vi har normalt et styremøte hver måned.

Saker som styret skal jobbe med framover:
Vi regner med å bruke mye tid på oppfølging av feil og mangler i garantiperioden. Dette er et stort sameie, og det medfører mye arbeid med daglig drift og oppfølging av beboere. Styret svarer på ca 60 mail hver måned og bruker sameiets facebook-side aktivt. Det gjenstår enda noe arbeid på hageanlegget, med det er noe vi selv kan få utført med kostnadsdekning fra utbygger. Vi har etablert en hagegruppe, men de har ikke startet opp enda på grunn av at anlegget ikke var ferdigstilt. Hagegruppa starter opp arbeidet til våren. De består nå av 5 beboere og vi vil gjerne ha med flere.

Vedlikehold som er gjennomført i løpet av året:
Vi regner ikke med å bruke midler på vedlikehold i garantiperioden. Vi håper vi kan få avdekket mulige feil og mangler i denne perioden slik at vi unngår dyre vedlikeholdstiltak i framtiden.

Vedlikeholdsplaner framover:
Vi har vedtatt å øke avsetningen til framtidig vedlikehold til kr. 100.000 for 2023. Det er mulig vi bør øke dette beløpet ytterligere neste år.

Ovennevnte informasjon er tatt fra ordinært årsmøte fra 2023. Konfr. megler dersom interessenter ønsker en kopi av dokumentet.

Forretningsfører
Bonitas.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets område. Dyr skal alltid føres i bånd eller holdes i bur på sameiets område av ansvarlig person, og holdes unna sandkasser og lekeplasser. Lufting av husdyr bør i utgangspunktet skje utenfor sameiets område. Skulle det likevel skje at de gjør sitt fornødne på sameiets område, må det øyeblikkelig fjernes. Styret kan nekte dyrehold, og i særlige tilfeller beslutte at dyret må fjernes, dersom styret etter en samlet interesseavveining finner det nødvendig av hensyn til andre beboere (for eksempel av helsemessige hensyn overfor allergikere eller lignende) eller når reglene for dyrehold ikke er fulgt.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Utdrag hentet fra egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun faglært. Tronheim Kommune la opp strøm til toalett.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Vet ikke i forbindelse med hjelpemiddel.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. ress/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja, kom en sprekk i vegg muligens etter spregningsarbeid på nabotomten. Denne er nå sparklet.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, strøm ble sjekket.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1970/3095-2/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.03.1970
Avståelse av grunn til Trondheim kommune.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 5001-412/243
Gjelder denne registerenheten med flere

1971/2563-1/107 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.02.1971
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
OVERFØRT FRA: 5001-412/243
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/752964-2/200 FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. TINGLYST
08.09.2014
RETTIGHETSHAVER:LYKKE I K AS
Org.nr: 814055922
Kan ikke etablere dagligvarehandel
OVERFØRT FRA: 5001-412/243
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1270129-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.10.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:TRONDHEIM KOMMUNE
Org.nr: 942110464
Erklæring om avfalssug
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/507671-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
30.04.2021 21:00
SNR: 105
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 55/8082
Kopi bestilt: 24.01.2024 kl. 13:41 av Robel Ablel Mebrahtom
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet kommunale veier.

Regulering
Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg etter reguleringsplan r20140047 datert 03.09.2015 med en revidert godkjenning fra 29.05.2018. I samme plan er undergrunnen av eiendommen regulert til garasjeanlegg for bolig - og fritidsbebyggelse. Eiendommen er omfattet av kommuneplanens arealdel 2012-2024.

Eiendommen er berørt av reguleringsplanen Lade Alle 84 med planID r20210015, med hovedformål om et planforslag for tilrettelegge for boligbygging på eiendommen Lade Alle 84. Det har ikke kommet fram fra kommunen om denne planen blir godkjent og iverksatt.

Eiendommen er berørt av reguleringsplanen Haakon VII's gate 25 og gnr/bnr 6/1, 5/39 m. fl. med planID r20200011, som ble vedtatt 10.05.2022. Hensikten med planforslaget er å tilrettelegge for en høy andel boliger i kombinasjon med kontor, forretning, kultur, idrett og annen tjenesteyting. Planen regulerer forbindelser av områdene nord- og sør for jernbanetraseen, og tilknytninger til sammenhengende gang- og sykkelvegsystemer.

Eiendommen er berørt av reguleringsplanen Lade og Leangen med planID r20150036, med godkjenning datert 31.05.2018. Hensikten med planforslaget er å omregulere området fra industriformål til boligformål. Planen er under arbeid.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 93 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 783 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 792 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:




Provisjon (Kr.24 700)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 690)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-24-0010

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr: 930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/ Partner / Daglig leder Andreas Forsell Lund

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lade alle 75
For mer om objektet
Lade alle 75

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: