Bilde 1 av Løkeveien 480Bilde 2 av Løkeveien 480
Digital salgsoppgave
Løkeveien 480

3160 Stokke • Sandefjord kommune

Prisantydning

kr 11 490 000

Omkostninger: kr 306 040Totalpris: kr 11 796 040
Idyllisk småbruk med stor låve, driftsbygning, 2 doble garasjer, stort uthus, flere skjul og parkmessig hage
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
301 m²
Bruksareal (BRA)
397 m²
Kommunale avgifter
kr 372 / Mnd
Prisantydning
kr 11 490 000
Omkostninger
kr 306 040
Totalpris
kr 11 796 040
Byggeår
1872
Tomt
Eiet tomt 13209 m²
Oppdragsnummer
88230086
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 11 490 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 490 000,-)kr 287 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 11 796 040
Eiendom
Løkeveien 480, 3160 Stokke

Matrikkel
Gnr. 521 Bnr. 5 i Sandefjord kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 301 kvm, Bruksareal: 397 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
1872 / Modernisert: 1980

Tomt
Eiet tomt 13209 m²

Prisantydning
kr 11 490 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 02.10.23 10:50
Type rapport: Tilstandsrapport

Kommunale avgifter
Kr. 4 456,25 pr. år

Eier
Karl Ludvik Toverød

Parkering
Det er godt med parkering på eiendommen og i 2 doble garasjer samt driftsbygning.

Beliggenhet
Eiendommen har en solrik beliggenhet, på et høydedrag i landlige omgivelser med spredt bebyggelse. Her er det naturskjønne omgivelser, med flotte tur- og rekreasjonsområder. Vinterstid kjøres det opp skiløyper rett utenfor døren, som går bl.a. til Storås skianlegg som består av ca 20km løyper og en skileik anlegg. Horntvedtveien er også populær blant mosjons-syklister.
Her kan man oppnå drømmen om å leve landlig med jord, skog og fulgekvitter som nærmeste nabo, men allikevel sentralt.

Eiendommen har en sentral beliggenhet med Kodal, Andebu, Sem og Stokke i nærområdet. Det er ca 8-10 minutter med bil til både Andebu, Sem og Stokke som har diverse butikker som dekker det daglige behov samt spisesteder, legekontor, skoler og idrettsanlegg. Det er noe kortere vei til Kodal. Til byene, Tønsberg og Sandefjord, tar det ca 20 minutter.

Det er også kort vei ut til E-18, som bringer en både syd- og nordover i fylket. Til Oslo tar det en drøy time.

Vestfoldbyene er kjent for sitt gode klima og sine utallige vakre badestrender. Det er kort vei mellom byene som alle har sjarm og rikholdige tilbud, men også et historisk sus med fra viking tid og senere middelalder. Tønsberg regnes som en av Skandinavias eldste, nåværende byer. Se for øvrig https://www.visitvestfold.com for mer informasjon og tips om mulige utflukter og aktiviteter i Vestfold.

Tomt
Eiet tomt, 13209 m².
Eiendommen ligger meget solrikt til med sol fra tidlig morgen til sen kveld.
Store deler av tomten er opparbeidet med plen samt blomsterbed og prydbusker.
Eiendommen er arrondert slik at den vil kunne egne seg meget godt til dyrehold.
Gårdsplassen og vei ned til eiendommer en asfaltert nå september 2023.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Vennerød barneskole og Stokke ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Inneholder
Totalt primærrom: 301 m²
Totalt bruksareal: 397 m²

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 172 m²: Entre, to ganger, kjøkken, bad, wc, Tv-stue, spisestue, peisstue, vinterhage og to soverom.
S-rom 5 m²: To boder

Andre etasje
P-rom 129 m²: Gang, loftstue, kjøkken, bad og fire soverom.
S-rom 0 m²:

Kjeller etasje
S-rom 91 m²: Uinnredet kjellerrom.

Selger informerer om at frittstående hagestue på terrasse og utebod nærmest gårdsplassen ikke er omsøkt/godkjent.

I tillegg er det frittstående hagestue på ca 10 m2, sidebygning på 74 m2, redskapsbod på 13 m2, hagebod på 12 m2, maskinhall på 108 m2 og låve med tilsammen ca. 612 m2 målbart gulvareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Kravene i byggeforskriften er ikke sammenfallende med kravene i retningslinjene, så det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold. Ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk, kan enkelte rom følgelig mangle nødvendig godkjenning.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 02.10.23 10:50. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Enebolig med hybel i 2. etg og grovkjeller, beliggende i Stokke i Sandefjord kommune. Skrånet tomt. Asfaltert innkjøring og gruset gårdsplass.
Uteareale forøvrig med plen og diverse beplantning. To frittstående dobbelgarasjer på 46 m2 og 45 m2. I tillegg er det frittstående hagestue på ca 10
m2, sidebygning på 74 m2, redskapsbod på 13 m2, hagebod på 12 m2, maskinhall på 108 m2 og låve med tilsammen ca. 612 m2 målbart gulvareal. Oppvarming er elektrisk og vedfyring. Boligen har naturlig ventilasjon.

Bygningen er oppført på grunnmurer av naturstein og lettklinkerblokker. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasade med stående
trekledning. Saltak tekket med betongtakstein. Kjellervinduer fra eldre ukjent årstall. Vinduer forøvrig i 2-lags glass fra 2010, 2014, 2006 og 1980.
Heve/skyvedør fra 2006. Entredør fra 2021.

Boligen har fått følgende TG3:
Etasjeskiller 1.etg:
Det er merkbare skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i TV-stue er målt til 32 mm og ca 40 mm i peis-stue. -Kan skyldes for lange spenn på gulvbjelker. -Det ble observert provisoriske bærestolper i kjeller. Tiltak må påregnes.

Vinduer:
Kjellevinduer bærer preg av høy alder/slitasjegrad. Tiltak bør påregnes. Det er kjøpt inn nye kjellervinduer mot øst.
 
Boligen har fått følgende TG2:
Våtrom 1.etasje:
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Veggmembran har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Nytt gulvbelegg er ikke ført opp bak veggmembran. Det er ikke illuft ved terskel. -Bør etableres for bedre luftutskiftning. Fallforhold er ikke tilfredstillende ift lekkasjesikkerhet. -målt til ca. 10 mm fra gulv ved terskel til sluk. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 68,5 %, temperatur 18,2 grader C og duggpunkt 12,4 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.
Våtrom hybel 2.etasje:
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjikt har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Kun naturlig ventilasjon. -Mekanisk bør etableres. Fall ble funnet ikke tilfredstillende. -Målt til ca 4 mm fra gulv ved terskel til sluk. Dette er ikke tilfredstillende mtp lekkasjesikkerhet. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 59 %, temperatur 18,4 grader C og duggpunkt 10,3 grader C. Det ble i forbindelse med hulltaking observert plast i vegg mot våtrom. -Denne bør fjernes ved oppgradering av rommet. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

Kjøkken hybel 2.etasje:
Vannrørene er fra 1980. Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene.

Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Toalettrom 1.etg:
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.

Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Veggplater har løsnet fra underlaget i plateskjøter. Tiltak bør påregnes.

Avløpsrør Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Rom under terreng:
Betonggulvet er oppsprukket og stedvis fjernet. Det ble stedvis registrert fritt vann. - Tyder på svikt i drenssystem. Det ble også registrert spor etter treskadeinsekter. - Omfang ikke kartlagt. Det bør påregnes tiltak i kjelleren.

Krypekjeller:
Det er påvist noe fuktproblematikk i krypekjeller. -Det ble målt mellom 16 og 19 vektprosent i trehimling. Det er økt risiko for skader, oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales

Loft -innredet 2.etg:
Ingen tilkomst bak knevegger. Inspeksjon av bygningsdelen er ikke mulig. Inspeksjonsmulighet bør etableres. TG2 er satt for å belyse risiko ved manglende inspeksjonsmulighet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Loft uinnredet:
Tilkomst til kaldloft er ikke tilfredstillende. Kaldtloftet ble derfor kun inspisert fra luke. - Med de begrensninger det medfører. Større luke med nedfellbar stige anbefales etablert for enkelere og kunne inspisere kaldtloftet. Det ble registrert spor etter mus. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn.

Innvendige trapper kjellertrapp:
Trappen har stedvis fri ganghøyde lavere enn 2,0 m. TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet.

Innvendige trapper hovedtrapp:
Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter. Åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Trappen har stedvis fri ganghøyde lavere enn 2,0 m. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600

Tekniske anlegg:
Vannrør i boligen har i hovedsak en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Avløpsrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Radon:
Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Elektrisk anlegg:
Det er observert utettheter rundt kabelføringer i sikringsskap. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttertak:
Undertak har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Takstein som ikke er skiftet bærer preg av elde og slitasje. Tiltak bør påregnes. Det er kjøpt inn takstein til taket som er slitt.

Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. Følgeskader er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at etablering av lufting og utbedringstiltak kan iverksettes dersom behov

Blybeslag rundt piper bærer preg av slitasje. Utskiftninger bør påregnes.

Terrasser:
Gulv bærer preg av etterslep av vedlikehold. Tiltak bør påregnes.

Grunn/fundamenter:
Sprekker mellom grunnmursteiner stedvis registrert. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn.
Drenering:
Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble observert symptomer på fuktinnsig i underetasjen som tilsier funskjsonssvikt. Se avsnitt om "Rom under terreng. Dreneringens alder og observert tilstand tilsier at utbedringer/utskiftninger bør påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang. Det registreres stedvis fall mot grunnmur, samt at takvann ikke er forsvarlig bortledet. -Noe som medfører økt fuktpåkjenning i kjeller. Tiltak anbefales.

Eldste garasje: Garasje. Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak. Råteskader observert. Svai i takkonstruksjonen registrert. Takfotbeslag mangler.
Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Eiendomsmassen holder en meget god og solid standard og det er drevet jevnlig vedlikehold og oppgradering av bygningsmassen.

Kjøkken 1.etasje
Kjøkken fra 1998. Gulv med belegg. Vegger med malte slette flater og flis. Himling med trepanel og downlights. Innredning med laminert benkeplate,
nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps blandebatteri. Integrert ovn, platetopp og avtrekksvifte. Nisje for oppvaskmaskin og kjøleskap. Vannrør i
kobber og avløpsrør i plastmateriale fra 1998.

Kjøkken hybel
Kjøkken fra 1980. Gulv med belegg. Vegger med tapet og flis. Himling med takessplater. Innredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate med
nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps blandebatteri. Integrert ovn, platetopp, avtrekksvifte og kjøleskap. Vannrør i kobber og avløpsrør i
plastmateriale fra 1980.

Våtrom 1.etasje:
Bad fra ca 1980. Belegg fra nyere årstall. Vegger med våtromsplater. Himling med takessplater. Innredning med slette fronter, heldekkende
dobbelservant og ett-greps blandebatterier. Overskap, speil og overlys. Opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask i metall og ett-greps blandebatteri.
Gulvstående bide og toalett. Dusjkabinett med skyvedører, to-greps blandebatteri, hånddusj og regndusj. Vannrør i kobber og avløpsrør i
plastmateriale fra 1980. -noe fra nyere årstall.
Våtrom hybel:
Bad fra 1980. Gulv med belegg. Vegger med våtromsplater. Himling med takessplater. Innredning med profilerte fronter og laminert benkepalte.
Nedsenket servant med ett-greps blandebatteri. Gulvstående bide og toalett. Dusjkabinett med skyvedører, to-greps blandebatteri og hånddusj.
Naturlig avtrekk. Vannrør i kobber og avløpsrør i plastmateriale fra 1980.

Toalettrom 1.etg:
Toalettrom fra 1980. Gulv med belegg. Vegger med veggplater. . Himling med takessplater. Gulvstående toalett. Vegghengt servant. Mekanisk
avtrekk. Vannrør i kobber og avløpsrør i plastmateriale fra 1980.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Byggetegninger fra kommunen datert 19/4-1980 samsvarer med dagens bruk av boligen. Det foreligger tegninger på ny garasje og driftsbygning. På øvrig bebyggelse foreligger det ikke tegninger. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Det foreligger ikke ferdigattest på bebyggelsen. Følgende kommentar er fra Sandefjord kommune: Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av boligen på eiendommen i kommunens arkiv.  Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan  og bygningsloven i 2014 i § 20-1 «Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1.  januar 1998». Siden bygningen er fra før dette, betyr det at eiendommen kan benyttes uten  ferdigattest.

Det tas forbehold om at det kan være avvik i våre registre i forhold til den faktiske situasjonen
og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent
med. Kommunen kan ikke stilles økonomisk ansvarlig for bruk av informasjon som oppgis i
sammenheng med eiendomsforespørsler.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod ved entre.
Det ble foretatt el-kontroll den 18/5-2015, ingen merknader.
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen. Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er elektrisk oppvarming. I tv-stue og vinterhage er det varmepumpe. Det er åpen peis i stue, vedovn i gang og tv-stue.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 4 456,25 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:

Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 12032 kwh. pr. år.
Årlig forsikringspremie som p.t er på kr .
Boligen er tilknyttet Viker fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i If

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2021:

Som primærbolig kr. 1 543 566,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.

Som sekundærbolig kr. 5 556 836,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner
Vannrør i kobber og avløpsrør i plastmateriale i hovedsak fra 1980. VVB av typen Oso Super S300 fra 2008, hovedstoppekran og stakeluker plassert
i kjelleretasje. Boligen har naturlig ventilasjon via spalter i vinduer og friskluftsventiler i yttervegg.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Eiendommen kan selges med inventar, diverse maskiner og verktøy.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Ledningskart
- Tegninger

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Eiendommen ble tilkoblet offentlig vann i 1994. Det er vannolle på eiendommen.
Det er privat avløp med privat renseanlegg fra 2018.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til Gul sone iht. T-1442 Kommuneplan (24.9.2019) 3723.64m2 LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019) 13209.65m2 spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse Kommuneplan (24.9.2019) 1255.78m2 i kommuneplanens arealdel, datert 24.09.2019.

Boligen er registrert som bestående godkjent helårsbebyggelse i LNFR-område. Se kapittel 3 i utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel. Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Løkeveien. Gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".
 
To bygninger på eiendommen er SEFRAK-registrert og kan være verneverdig.

Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Odel og konsesjon
Fordi eiendommen er over to dekar, forplikter kjøper seg til å undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kontraktsignering.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 11 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 287 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 288 490,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 778 490,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 796 040,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)




Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:




Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,25%
Inklusiv mva




Visningshonorar kr. 1875,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

EIE Look kr. 5 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-23-0086

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern

Avdeling
EIE Stokke

Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
NO 919667168 MVA

Ansvarlig megler
Jørn Richard Andersen
Daglig leder | Eiendomsmegler

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
dir.tlf: 33 48 22 01
e-post: jra@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Løkeveien 480
For mer om objektet
Løkeveien 480

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: